Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over een product, hoe kan ik deze het beste stellen?

Vragen kunnen 24 uur per dag gesteld worden. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Er wordt naar gestreefd om uw mail binnen 24 uur te beantwoorden. Ook kunt u uw vraag stellen via de Livechat.

Is het ook mogelijk om mijn bestelling af te halen?

Bestellingen kunnen ten alle tijden kosteloos worden afgehaald in Rotterdam. Graag voor uw komst even contact op nemen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de spullen te laten leveren in geval van spoed. Neem hiervoor contact op.

De uitvoering van het product dat ik zoek staat niet op de website, wat nu?

Gezien het vele technische specificaties van onze producten, is het onhaalbaar om alle uitvoeringen online weer te geven. Om zoveel mogelijk klanten en toepassingen te kunnen leveren, nemen we zo veel mogelijk varianten op voorraad om snel te kunnen leveren. Komt u er online niet uit, stuur ons gewoon een mail of bel even!

Ik weet niet zeker of het product past op mijn project/toepassing, wat nu? 

In geval van twijfel moet u zeker even contact op nemen. We kunnen altijd extra foto’s of informatie doorgeven. Ook is het geen probleem om de producten vrijblijvend op te sturen. Indien het niet past, kan het gewoon teruggestuurd of geruild worden!

Welk type koppeling en ketting moet ik hebben?

Er zijn 4 verschillende soorten ketting en koppeling: #219, #35, #41/420, #428. Vaak staat op de zijkant van de ketting welk type dit is. Anders staat het ook het achtertandwiel aangegeven. Alles boven de 63 tanden is vrijwel zeker een #219. Vertandingen onder de 60 is vrijwel zeker een #428. Mocht u toch twijfelen is het altijd mogelijk om de ketting in een envelop toe te sturen, dan zoeken wij de geschikte koppeling erbij. De ketting wordt dan uiteraard ook weer mee teruggestuurd.